www.ongewenstgedrag.nl          wwww.veranderjetoekomst.nl

 0223-754195     info@Ongewenstgedrag.nl

Mijn ervaring;

In de afgelopen jaren heb ik veel, heel veel ervaring opgedaan in mijn functie binnen de overheid. In deze functie coach en begeleid ik een grote groep van vertrouwenspersonen. Bij complexe casuïstiek, casuïstiek die mogelijk zou leiden tot een officiële klacht en bij strafrechtelijke zaken, word ik altijd betrokken om deze met mijn ervaring  in goede banen te leiden.

Alleen al in 2016, ben ik betrokken geweest bij meer dan 300 meldingen/casuïstiek. In 86% van alle gevallen heb ik kunnen de-escaleren, zodat iedereen weer tevreden naar haar/zijn werk kon gaan. Het schrijven van klachtenregelingen en recentelijk het ondersteunen van mogelijke klokkenluiders volgens de nieuwe klokkenluiders wet (Huis voor de Klokkenluiders per 1 juli 2016), zijn veel voorkomende werkzaamheden. Ook het adviseren van organisaties om recht te doen (waar mogelijk) aan alle partijen binnen integriteitskwesties. Ik beweeg door alle lagen van de organisatie: van de hoogste ambtenaren tot, met alle respect, de management assistente. Ik mag wel zeggen dat ik veel ervaring heb!!  Nieuwsgierig naar mij en mijn organisatie?? Ik kijk eruit om u te ontmoeten!!  

                                                                      Vriendelijke groeten,  Hans van der Park  

 Onze ervaring;

Wij werken door heel Nederland met een netwerk van zeer ervaren vertrouwenspersonen. Deze vertrouwenspersonen werken allemaal met de visie van Vertrouwenspersoon Plus. Door onze ervaring als vertrouwenspersoon (sinds 1994), conflict manager (2009) en als mediator (2013) hebben wij veel ervaring. In de eerste jaren als vertrouwenspersoon stonden wij mensen bij, volgens de regels van de vertrouwenspersoon. Heel vaak ontstond er een situatie waarbij er een opening werd gemaakt in het gesprek, waar je als vertrouwenspersoon niet in mocht springen. Het was het gesprek van de medewerker met de leidinggevende/andere partij. Dat was vaak jammer!! 

Door onze jaren lange ervaring, kunnen wij beide partijen meer inzicht geven van hun gedrag en reacties naar elkaar. Soms gebruiken wij wat wij geleerd hebben als mediator, dan zijn de tools van conflict manager het best toepasbaar en soms luister je als een vertrouwenspersoon.

Door een interventie te doen in het gesprek wat gevoerd wordt, wat uiteraard ten goede komt van de partij die wij ondersteunen, maar waar mogelijk ook rekening gehouden wordt met de belangen van de andere partij, ontstaan in 85% van de casuïstiek waar wij bij betrokken zijn een werkzame oplossing. Die ook voor een langere periode stand houdt.  

_____________________________________________________


Ervaren vertrouwenspersonen.

Wij werken met zeer ervaren vertrouwenspersonen verspreid over Nederland. Ben jij een ervaren vertrouwenspersoon en wil je deel uitmaken van ons netwerk? Neem dan contact met ons op!